Bevezető

Ez az oldal a kreatív gondolkodás laboratóriuma, azon információs anyagoknak a tárolására és módosítására szolgál, amelyek nem elég általánosak a Wikipédia részére, és nem folyóirat jellegűek  . 

A kreatív gondolkodás Laboratórium blogja  arra szolgál, hogy a tárgyalt információk támogassák a kreatív együttműködést a közös elképzelések kialakításában, tanulásában és a technológiák  gyakorlását..  

  • Felhasznált technológia,  foleg szabadon hozzáférhető 
    • Blog LaTvoMy - kreatív gondolkodás Laboratóriuma. Egy egy téma, megvitatására és a különféle nézetek kinyílvánítására szolgál. Az alkalmazott technológa, a Google Blog http://blogspot.com 
    • Ez az oldal (wiki) a modellezést szolgálja, a közös jövőkép kialakítását azon témákról, melyek a blogon vannak disputálva. Az alkalmazott technológia web / wiki Google http://sites.google.com 
    • A rajzok  http://gliffy.com felhasználásával készültek el. Hasonló, mint a wiki, csak rajzok szerkesztésre szolgáll. 
    • Szabad szoftver. Ez az "ingyenes" azt jelenti, hogy "szabad". Az agy a természet terméke, mely gondolatokat  generál. Azért kell a szabad hozzáférés, hogy olyan legyen mint a fényhez, levegőhöz, vízhez, ... . A munka olyan tevékenység, amelyet az ember végez, rendszerint díjazás ellenében. 
  • Agy gyakorlatok az alkotó képesség tökéletesítésére,  

A (IT)paraszt a foldbe(intrentbe) veti a magavakat(gondolatokat). Rábízza a természet(emberek) szeszélyeire. Lehet hogy idovel lesz termés(boldog emberek). A szántásnak a technológia (wik, blog, ...) elsajátítása felel meg.

Ha szeretne közremukődni, irjon erre a cimre latvomy

Podstránky (1): Mikroekorendszer
Comments